dagene i Bangkok

Så har vi været her i nogle dage, og har nogenlunde fået styr på de 5 timer vi er længere fremme på døgnet end i er i DK.

Monkey class

Vi fik ikke sovet meget da vi fik de absolut dårligste pladser i flyet, sæder der ikke kunne lænes ret meget, og en konstant kø til toilettet, hvor vi sad, eneste formildende omstændighed, der var ingen småbørn der græd.

Hotellet er ren luksus med personale i overflod, folk der åbner døre, og henviser til elevatorer. der er flere pools, og alt er perfekt. Hotellet ligger midt i en mytetue af boder af tøj og frugt, dog er der kun gadekøkkener, som ganskevist er meget gode, hvor vi henter f.x. ris og kylling (kr. 6,- pr person) men til aften skal man enten spise på hotellet eller tage en tuk-tuk til en restaurant.

Vi brugte godt med tid på at få telefon, skype og internet til at virke, vi har hul igennem (et lille et) og vort skype DK nr. virker nu, så man kan ringe 36950310 til dk takst og vi tager telefonen her, dog kan vi ikke se om i har ringet, hvis vi ikke tager den (som jeg vistnok har lovet) så prøv igen senere (ikke efter 18.00 dansk tid)

Vi har været ude og se Thailands største liggende Budda, 50 m. lang og betrukket med guld, samt set flotte templer i det gamle palads, hvor kongen plejede at bo (er nu flyttet til Hua Hin) Kongen er elsket af alle, på vor hotel står der “long live the king” han er nemlig gammel, og ligger på 4. måned på hospital, såååå.

Det er meget varmt, men vi er meget tilfredse med det vækslende skydække, helt perfekt til vor sarte hud.

Håber alle har det godt, vi kan jo se det ser varmt ud til weekenden i DK

det sku gøre godt med en kold bajer

This entry was posted in Bangkok, Familie, Jordomrejse. Bookmark the permalink.

3 Responses to dagene i Bangkok

 1. Leif Sørensen says:

  Det bliver spændende at følge jeres tur , bare det I nævner fra Bangkok vækker minder fra da vi var der i 2008 , så lidt misundelig sidder man da og bliver ………….
  Jeg har lige talt med Lis` mor, og hun sagde at HP er kommet til at se værre ud end på billedet efter hans “stunt” før rejsen , så hvad skal det ikke ende med ……………

  God tur til jer alle ,

  Hilsen : Leif.

  Kommentar til Leif.
  Jeg haft et sæbeøje af dimmensioner. jeg klippede gipsen af i mandags, jeg mente lægen sagde 3 dage, set i bakspejlet kan jeg nok forstå det må have været 3 uger, godt jeg havde medbragt en håndskinne fra Matas. Desværre har jeg fået en kraftig tennisalbue også, men godt jeg har også har medbragt en albuemuffe fra Matas. Jeg har humpet meget, og skulle nærmest stå og og sidde ned!! og have hjælp til meget. Når jeg går rundt med familien er folk overbærende (og jeg sporer medlidenhed), måske kigger de lidt på Lis, om det har noget med hende at gøre. når jeg går rundt alene er der ingen der vil køre i elevator med mig (her til morgen var der en arabisk mor med 17 børn i elevatoren, og jeg kunne godt se i hendes øjne (det er jo også det eneste man kan se) at jeg skulle lade dem køre videre alene))
  Når jeg går på gaden alene er der ualmindelig mange der tilbyder Thai Massage, det var da utrolig så betænklige de er overfor mit helbred!!!!!!!
  Der er også en del der griner og siger ohha Thai Boks ha!!!!!!

 2. Peter Hother says:

  det kommer ikke bag på mig at Thyboen havde bestilt de billigste billetter…

  Hej Peter.
  Det er godtnok et spil i lotteriet, hvad man får booket. I morgen når Hans og Co. kommer så skal jeg nok tage et par foto, så kan du bare komme igen!!!!!!

 3. Peter Hother says:

  Ja det er også bare for sjovt… Men nu har jeg jo efterhånden kendt dig i en del år, og nogen gange så kan det ikke altid betale sig at sparre den sidste 100 kr. håber at al er vel og at i nyder jeres velfortjente ferie…! hils dem alle sammen…!