kontakt os

Når du har klikket på et indlæg har du mulighed for, nederst at give os en kommentar eller en hilsen, men husk det kommer på under indlægget, så alle kan se kommentarerne!! Og da vi jo redigerer siden selv kunne vi jo finde på at slette ukvemsord, ligesom du evt. kan forvente en kommentar fra os til din kommentar.

Vil du derudover i kontakt med os, så ringer du bare på 36950310. (alm. dansk tlf takst) det er et dansk Skype nummer, som vil fange os enten ved computeren, hvorend vi har tændt den, eller måske på vor mobil, hvis vi har viderstillet. Vi kan ikke se du har ringet, så får du ikke kontakt, sø må eu forsøge igen.

Er du bruger af Skype kan du jo også kontakte os når vi er online, hvis du opretter os i din kontaktbase, vort kaldenavn er hpwikinggulve.

Du kan også sende en mail til hp@hpkorsgaard.dk og komme i kontakt med os der.

3 Responses to kontakt os

 1. May-Britt Hasager says:

  Hej I 4 eventyrlystne Thyboere
  Som om I ikke kan få udfordringer nok i Ydby – som du ser ud HP !!!
  Vi her i Gudnæs håber I må få en rigtig god rejse til Bangok – det bliver jo nok lidt hårdt job for dig HP. Vi glæder os til at høre fra jer og opleve lidt af Verdenen gennem jer.
  Kærlig hilsen
  Bjarne og May-Britt

 2. frederik og emil says:

  hej asmus
  hygger i jer – det ser sådan ud.
  vi har stadig ferie lidt i nu. i er meget heldige at i har så lang en ferie.
  der sker ikke nået udover det sædvanlige her hjemme.

  ps vi savner jer

  emil og frederik

  Hej Frederik og Emil
  Jeg savner også jer, vi nyder det rigtig hernede i varmen, og jeg er glad for at have mere ferie i år end jer!!!!
  Lige nu er vi tilbage i Bangkok og skal videre til Vietnam.
  Hilsen
  Asmus

 3. Birthe Engell Mortensen says:

  Kære alle fire.
  Tak for tippet om jeres hjemmeside. Vi har med stor interesse kikket på den her til morgen – her i Holstebro, Danmark !!!! Det er da helt fantastisk, hvad I alerede har – og kommer til at opleve. Hvem kunne ikke ønske sig en længere hals, friskgnavede- gammelhudfrie fødder og svimmingpool i haven :) Vi glæder os til at følge jer videre på rejsen (men vil savne jer til bryllupsfesten, som vi bruger ferien på at arrangere). Kh fra Birthe og Per

  Hej med jer, dejlig at høre fra jer. Vi er også kede af ikke at kunne være med til Line og Kaare´s bryllup, håber i får en fantastisk dag, hils alle.