Sammen med familien i Thailand

Så oprandt dagen, hvor vi skulletilbage til Thailand og have nøglen til huset i Hua Hin. Bare det at lande i Thailand var en lettelse for os, straks mødte vi smilende og hjæpsomme mennesker igen, hvilket vi havde savnet i Vietnam.

Vi havde set meget frem til at skulle bo fast et sted et stykke tid, da det er ret hårdt i så lang tid at bo i en kuffert og hele tiden være undervejs.

Vi var dog nødt til at tage en enkelt overnatning i Hua Hin inden vi kunne få huset, og her var det vild luksus. En hel ny lejlighed, vi var de første, og i komplekset med ca 50 lejligheder var der kun 2 udlejet, så de tog billeder af os som nogle af deres første gæster.

Vi var bare så lykkelige dagen efter, da vi nåede frem til huset , og SÅ at det virkelig eksisterede til (Jørns og Elisabeth) det er lige så dejligt som hjemmsediden lovede.

Vi kom en dag før familien, og var klar til den store modtagelse. Alle 5 havde klaret turen så flot og nød straks omgivelserne, fik hver deres værels med eget bad. I haven vores egen pool og jacuzzi, pool og have mand, jo det er ren luksus, det eneste minus er at vi bor ret isoleret ca 10 km til byen.

This entry was posted in Familie, Hua Hin, Jordomrejse, Thailand. Bookmark the permalink.

5 Responses to Sammen med familien i Thailand

 1. Kis 0g Polle says:

  Hej allesammen!
  Det ser ud som om, I nyder at være “hjemme” i Thailand igen og være sammen allesammen. Man kan næsten også kun nyde at være sådan et sted. Vi har lige været på en inspektionsrunde, og alt var OK.
  TIL EMMA: Vi kan ikke lade være med at se til killingerne, når vi er der, og de er bare så søde og fine, og deres mor passer godt på dem.
  Knus fra Kis og Polle

 2. Hans-Jürgen und Elisabeth says:

  Hallo an Euch alle! Wir verfolgen Eure Reise und freuen uns immer wieder, von Euch zu hören und zu sehen! Das ist ja so interessant! Besonders freuen wir uns, dass nun auch
  der Rest der Familie eingetroffen ist und wir sie alle im Pool sehen können! Besonders gefreut haben wir uns über Bit im Pool! Das ist einfach toll. Wir wünsche Euch noch aufregende Tage bis bald Jörns og Elisabeth

  Hallo Jörns og Elisabeth. Wir hoffen die Danishe Einlege ist zu Verstehen für Euch. Ja hier geht alles sehr gut, wir geniesen alle wieder zusammen zu sein in diese Paradise, das ist genau so wie den Homepage gezeigt hätte, einzigste nachteil ist dass wir müssen 20 min Taxi fahren zum handlen oder Essen gehen, im statt ist es sehr ruhig und ein bischen kühler, obwohl es ist immer SEHR Warm ALLE 24 STUNDEN.
  Bit läuft kennbar schneller, springt ins Pool, geht für Stunden auf dem Markt, Reitet Elefant, und gestern spar Passagier auf ein Motorrad von hier zum ein Annanas farm. Berricht auf Homepage kommt bald.
  Viele Grüsse vom alle.
  HP

 3. Christian Thomsen says:

  Hej alle!
  Herligt at følge Jeres rejse gennem verden – det må være en stor oplevelse.
  Herhjemme døjer vi med rigtig træls vejr – høsten trækker voldsomt ud, afgrøderne står lige så stille og bliver ødelagt. Onsdag fik vi 50 mm regn og i dag 20mm.
  Onsdag var Billund Lufthavn og Legoland lukket pga. regn ( 140 mm regn )
  Ellers går det godt.
  God tur fremover – tag lige en whisky med hjem.
  Hils Emma mange gange fra Alexander!

  Mange hilsner fra Doveroddevej 4.

 4. Anette og Finn Sdr. Ydby says:

  Hej Alle

  Hvor er det dejligt at se alle jeres skønne billeder og læse jeres beskrivelse af turen.

  Godt snart at se jer “live” igen

  Anette og Finn

 5. Pingback: wayne