haløj, vi har det godt!!!!

For at vore trofaste “læsere” skal vide det, så har vi det godt, vi er nu i Bhutan.

Der er dog meget dårlig internet forbindelse så vi har ikke kunnet få billeder ind på blokken.

Vi havde nogle dejlige dage i huset i Hua Hun, før vi tog til Bangkok, og på vejen så vi det flydende marked og broen over River Kwai. (mere herom senere)

Vi havde et par ventedage i Bangkok, og tog så til Bhutan d. 02.09.

Vi er indlogeret hos Anders og Pema, der bor i et hus på landet ved den produktion Anders har sat igang. Der er godt fyldt i huset med Pemas 2 børn, en søsterdatter, en anden søster og hendes datter.

Asmus og Ida klarer det bare helt fint, vi er overbeviste om at mange andre danske børn ville gøre oprør, da det ér et meget tæt liv, og under meget andre forhold end vi er vant til.

I går var vi på en udflugt med indlagt vandring til et tempel i bjergene, hvilket dog viste sig var en ordentlig omgang, da vi kom til at gå ca 5 timer i meget stejlt terren, for at komme op til et tempel helt fantastisk bygget ind i bjerget mange hundrede meter længere oppe end parkeringspladsen, i templet bor 5 munke, som typisk ikke kommer ned i årevis. Men de så da sunde og velnærede ud da vi besøgte dem. (mere herom senere)

Søndag til fredag skal vi på en lang tur til Pema´s hjemby, hvor familien afholder den årlige familiefestival, en religiøs serimoni, hvor man inviterer ca 20 munke til familiens tempel (Pem´s far er Lama i byen) hvor der “speed bedes” over et par døgn, og det meste af familien samles.

Det bliver nok ikke stort bedre med internet forbindelse på resten af turen, men vi lover at lave en kavalkade af fantastiske billeder og tilhørende rejsebeskrivelse, men måske kan det trække til vi kommer hjem d. 13.09.

Hilsen fra alle her fra Bhutan Torden Dragens Land!!!

This entry was posted in Familie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.