Chiang Mai

Vi rejste  til Chiang Mai søndag d. 11.07. Vi havde købt billet til det berømte/berygtede nattog, men Ida tilragede sig maveonde, vi formoder det var en is der var dårlig, heldigvis efter et par dage var hun frisk igen, men vi valgte at flyve til Chiang Mai, ca 800 km nord for Bangkok.

Chaing Mai med dets ca 250.000 indbyggere er meget mere rolig end millionbyen Bangkok.

Igen havde Lis fundet et rigtig godt hotel til os via nettet, og vore forventninger ud fra indlæg på “Trip Advisor” står til fulde mål med vort ophold. Et lille familiedrevet hotel, Indehaveren og hendes mor samt 2-3 andre er eneste personale. Der er bare så hyggelig med en lille pool (som Især Asmus gerne ville var lidt større) samt et overdækket morgenmads område, samt en åben reception under det fine lille tårn, der har givet hotellet navn, “The Castle”

Værelserne er ikke så luksuriøse men  der er aircondition og en dejlig ro om natten så er vi  tilfredse, og vi ville aldrig bytte den manglende luksus ud med den atmosfære og hygge der er her på stedet, der bliver kræset om os med hjemmebag og frisklavet morgenspecialiteter, frugt og friskpresset juice (kiwi)

This entry was posted in Chiang Mai, Familie, Ida. Bookmark the permalink.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>