Elefant tracking, bamboorafting og orkidéfarm

Nedenfor er en billedeserie fra vores tur på elefanter, bambustømmerflåder og orkidéfarm.

Vores første tur i Chiang Mai var onsdag d. 14. juli. Vi blev hentet på hotellet kl 8:00 om morgenen af vores guide ‘Nui’. På vej hen til vores første stop (bambustømmerflåder), fortalte hun en masse om Thailandske skikke og forhold. Hun fortalte bl.a. at hun kun fik 300 Bt. (ca. 60 kr.) for hele turen.

Vores første stop (Bambustømmerflåderne), var rigtig sjove. vi sad 6 på hver tømmerflåde og havde to til at padle. på de stille strækninger, dvs. de steder hvor vi ikke gik på grund, fik vi endda lov til at prøve at padle selv. Ved siden af floden var der rismarker, som vi også så. Da vi var der, var de ved at plante nye ris til høstning i december.

Næste stop var elefant tracking. Her fik Asmus og jeg [Ida] lov til at fodre elefanterne med sukkerrør, selvom Asmus tøvede til at begynde med. Derefter så vi et show, hvor elefanterne kunne gøre alt muligt. Vi så dem både male, spille fodbold, spille musik (dog uden rytme) bære tunge ting med deres stødtænder og meget mere. Det var rigtig fascinerende. Især det flotte maleri én af elefanterne tegnede.

Efter showet skulle vi på tracking. Vi blev placeret to og to i en slags stol på elefantens ryg, og så gik turen både gennem floden og op og ned af bjerge. Vi korte tilbage i en oksekærre.   

På turen tilbage besøgte vi en orkidéfarm, hvor der var rækker på rækker af flotte blomster, lige noget for dig mormor ;)

Skrevet af Ida

This entry was posted in Chiang Mai, Familie, Jordomrejse, Thailand. Bookmark the permalink.

One Response to Elefant tracking, bamboorafting og orkidéfarm

  1. Dorthe says:

    Det kan siges meget kort: Ele-fantastisk :-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>