lidt kongelig har man da ret til at være

Vi havde en god, varm og rolig uge i bangkok, herunder er nogle af de billeder vi har taget på og omkring vort hotel.

Lis havde fundet en rigtig perle til os, det var vildt luksus med masser af hotelfolk, ja vi behøvede ikke engang selv åbne døre, så vi tænkte lidt på de reklamer vi har set i DK under titlen “lidt kongelig har man da ret til at være”.

Vor afrejse mod Chiang Mai blev desværre udsat en dags tid, da Ida fik maveonde, og vi turde ikke begive os på vej med det planlagte nattog, måske bliver det på retur fra Chiang Mai vi tager toget for at få den oplevelse.

Vi er nu godt igang med at opleve nordthailand, og vender snart tilbage med billeder og tekst fra vore oplevelser.

Det er desværre ikke lykkedes mig at kreere film til hjemmesiden endnu, men en billedserie har jeg dog med Bertels fjernassistance dog fået langt ind.

Dobbelklik på de små billeder og se dem i fuld størrelse. Hende med annanas og parret med kylling(høns) var gode leverandører af føde til os. PS det var en is der gav Ida dårlig mave.

This entry was posted in Bangkok, Familie, Jordomrejse, Lis, Thailand. Bookmark the permalink.

One Response to lidt kongelig har man da ret til at være

  1. Hallo Ihr Lieben,

    wir haben gerade Eure homepage besucht und es war nett, nach so langer Zeit Eure Gesichter zu sehen. Wir wünschen Euch schöne Weihnachtstage und ein frohes neues Jahr! Liebe Grüße an alle von Renate und Karl-Heinz und Kinder.