Driverliv, luksus og afslapning

Der er rigtignok gået luksus over familien, der bliver daset, badet, spillet kort og terninger, læst, og spist, handlet og pruttet (på flere måder). Det er varmt, og vi har haft nogle gode solskindsdage, med lettere rødmussede kroppe til følge. dsc_7043“Heldigvis”  er der også en del overskyet, så vi kan bevæge os ud fra halvtaget (pagoden ved poolen) og væk fra huset.

dsc_7051og Asmus kan dukke ud fra sin flydende skyggeanordning

Som det ses af “turist billederne” så har vi været på elefantridning, abejagt og på besøg i en annanasfarm, alle klarede strabasserne godt, Bit er helt “oppe at køre”  ”oppe at ride” eller “ude at svømme” en af dagene smider hun såmænd nok rolatoren, der er ihvertfald kommet godt fart på hende.

Vi har spist skiftevis i byen og skiftevis i huset, det er nu også dejligt at kunne lave lidt mad selv, og især når man kan nyde den i haven. Vi var noget nervøse for hvor mange myg der var her, især når man så det arsenal af kemikalier og stads til afbrænding der var at forefinde i huset da vi kom, men heldigvis er myggeniveauet ikke højere end i Danmark på en sommeraften.

Der har været en del usikkerhed om nogle “jungle lyde” om aftenen, især lige når det har regnet, mener Belinda at der kommer en masse køer der står udenfor og bræger. Jeg mener dog hun har overgivet sig til at det MÅ være kæmpe frøer, især efter at der kom én ned i kloakken, som vi kan høre ekstra højt på vort badeværelse.

Det eneste trælse er at Asmus bliver ved med at have bøvl med maven, nogle dage er ok, og andre er slemme med tynd mave. Det er nu 14 dage siden det startede i Vietnam, hvor det har blusset op og ned, men generel er problemet at han får meget ondt i maven efter at have spist, især, hvis det er noget maven skal arbejde med. Så også derfor prøver vi at lave noget skånsomt mad til ham i vores eget køkken, vi håber hver dag det bliver bedre, men er ret bekymrede over situationen.

Selvom det tager nogle kræfter hos Asmus, og han har tabt sig, er han dog meget sød til at “gå i skole” ja lige fra vi tog afsted har han skrevet rejsebeskrivelse, og læst bøger. Nu her hvor de der hjemme går i rigtig skole er vi også gået igang med dansk og matematik.

This entry was posted in Asmus, Familie, Hua Hin, Jordomrejse, Thailand. Bookmark the permalink.

One Response to Driverliv, luksus og afslapning

  1. Pingback: Stephen