‘scooter tur

Lidt småkøren på Scooter blev det også til.

Vores dejlige “vært” Chanya som passer 3 huse her i resortet, har været en fantastisk oplevelse. M.h.t. scooter lånte hun os hendes nogle dage, og hun sørgede for at en anden blev bragt fra byeen. Så både Hans og jeg kunne lufte os lidt i omegnen, og en fin tur med “konerne” bagpå blev det også til.

Vore hjerners indbyggede GPS bragte os trygt omkring, idet skiltningen var en smule vanskeligt at tyde, og vi endte trygt og godt tilbage i huset, efter at have tanket, fundet og inspiceret bananplantager og været på et ABSOLUT lokalt marked, hvor vi købte lidt frugt nogle majs til kogning og en blomst til Bit. Timingen var perfekt, da vi kom hjem var det ene baghjul flad.

This entry was posted in Familie, Hua Hin, Jordomrejse, Thailand. Bookmark the permalink.

2 Responses to ‘scooter tur

  1. Pingback: Jay

  2. Pingback: jesse