Dyrehotellet

Så er vi fløjet til Nordvietnam – Hanoi, som er hovedstaden i Vietnam med ca. 5 mio. indbyggere (kun 2,5 mio scootere). Vi kan godt mærke forskellen fra Ho Chi Minh, her i Hanio kan vi bedere finde rundt. Husene er også lidt pænere heroppe, da de er mere fransk inspireret.

Vi havde booket et lille hotel nær centrum, hvor vi skulle være i 4 nætter (troede vi). Det første vi så (Ida og Lis!), var en stor fed rotte der kravlede henne ved morgenmadsbuffeten. Vi må være blevet hærdede her i Vietnam, derhjemme var vi vendt om på stedet, men her tjekkede vi ind på vores værelse. !!!!!

Efter et stykke tid på værelset, hvor Ida og Asmus var alene, kravlede der en ulækker, stor (vildt hurtig) KAKKERLAK ud af dynen!!! Vi (Asmus og Ida) måtte jagte den rundt i værelset inden vi spærrede den inde i et glas indtil far og mor kom tilbage..

Asmus brugte desuden alt vores myggespray på nogle små mini myrer der kravlede på panelerne. Der var også et par hullet i væggen, den ene var der tape for, den anden puttede vi papir i.!

Efter 2 nætter tjekkede vi ud.!

skrevet af Ida og Lis :)

This entry was posted in Familie, Jordomrejse, Vietnam. Bookmark the permalink.

One Response to Dyrehotellet

  1. May-Britt Hasager says:

    Hej alle 4
    Ja, der er mange forskeligartede oplevelser når man rejser. I er måske ved at være der hvor I er glade for jeres eget husdyr på Brendgårdsvej -Mille ?

    Kærlig hilsen

    May-Britt

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>