Vores lokale sygeplejerske

Asmus fik sig en svær maveinfektion allerede i Vietnam, og havde derefter over 14 dage med regelmæssig tynd mave, og svær mavepine, især når han havde spist. Vi måtte give ham en masse skånekost, og han holdt godt fast på sofaen i mange dage her i Hua Hin, men til sidst måtte vi overgive os og følge vor “vært” Chanya der også er sygeplejerske. hun tog scooteren til byen og købte noget antibiotika til ham som han skulle tage i 3 dage, og heldigvis har det virket, og Asmus er frisk igen.

En anden patient for Chanya har været Hans, da han fik “singapore øre” betændelse i øret efter badning, også her trådte Chanya i karakter og hentede noget til Hans, og efter 3 dage var han også så klar som han nu kan blive mellem ørene igen. Noget vi overroolede var dog det med afholdenhed med alkohold, det ved vi godt er en gammel skrøne, og det blev igen i dette tilfælde bevist af hans.

Endelig har Chanya haft patienten Bit, som helt åbenbart har nydt at hendes ankler ville hæve, idet Chanya har nusset og pusset omkring Bit, givet hende timelange massager, kommet med creme og indlæg til sko, ja man kan jo selv dømme fra billederne om Bit egentlig var særlig ked af hendes ankelproblem.

Skolegangen har også trængt sig på hos både Asmus og Emma, der ihærdig har hængt i

Endelig er der herunder andre billeder fra hus og udflugter,

This entry was posted in Familie, Hua Hin, Jordomrejse, Thailand. Bookmark the permalink.

One Response to Vores lokale sygeplejerske

 1. Carsten Schwartz says:

  Hej.
  Jeg havnede ved et tilfælde på jeres blog da jeg “googlede” begrebet “Singapore øre”. Jeg går ud fra, at det er et af familiemedlemmerne, som var den uheldige, så derfor et par gode råd fra en, som gennem mere end 15 år har lidt af det – for har man først fået det, så er det en “livslang gave”!

  1) Efter enhver form for badning sørg da for at tørre øret med en vatpind
  2) Ved den mindste smule optræk til betændelse – man kan mærke det ved begyndende hævelse – søg da straks ørelæge.
  3) Skal man væk fra egen læge/ørelæg i længere tid, sørg da alid for at medbringe en lille tupe antibiotika. Tal med din læge/ørelæge om det. Jeg selv medbringer altid noget Hydrocortison fra producenten Pfizer

  Jeg håber, at ovenstående kan være til lidt hjælp, og ønsker held og lykke med øret frem over. Til sidst: Det bryder altid op igen når man mindst venter det!

  Med stor og venlig hilsen
  Carsten Schwartz