Cao Dai-Templet i Tay Ninh (nær Cambodia)

Efter en meget lang køretur (tidsmæssigt) ankom vi til Cao Dai-Templet. Køreturen var ellers kun 110 km, men tog 4 timer pga. den konstante trafikkaos og deres mærkelige hastighedsbegrænsninger på 40 i byen og 60 på landevejen. Mærkeligt at de kan overholde hastighedsbegrænsningerne når alt andet kørsel er kaos!

Cao Dai-Templet ligger tæt på Cambodias grænse og er bygget i et lille samfund for sig, med både fabrikker, skole, butikker osv. Det lille samfund er dannet ud fra flere forskellige religioner, og har nu sin egen sekt/religion som hedder Cao Dai. Denne nye religion har på globalt plan 2 mio. støttere.

Hovedtemplet var eventyrligt, nærmest bolsje- disney-agtigt. Dette kunne ses over det hele, både på stolper, vægge, lofter osv. Overalt var der malerier af et øje, som er deres vigtigste symbol. Vi kom lige til cermonien kl. 12, det var rigtig spændende og fascinerende. Cermonien afholdes fire gange om dagen, hvis man er lokal tilhænger af sekten SKAL man deltage mindst én gang om dagen.

This entry was posted in Familie, Jordomrejse, Vietnam. Bookmark the permalink.

Comments are closed.